Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Военния телевизионен канал с награда от Фестивала „Медиамикс”

[post-views]

Военният телевизионен канал бе отличен на 20-тото юбилейно издание на годишния медиен фестивал „Медиамикс”, който се проведе в „Албена”, в категория „Почетни награди”. Директорът на „Иформационния център” на МО г-жа Татяна Пандурска получи награда за „рестарт на медия”.

„Особено ми е приятно да приема тази награда, защото новият ни екип успя за кратко време да направи успешен рестарт на Военния телевизионен канал и вече се радват на зрителски интерес нашите нови поредици „Европейската сигурност”, „Лицата на българската армия”, „Нежната сила – жените в българската армия”, „Войнишки паметници” и „ВТК & NATO channel представят”. Надявам се в следващите месеци да радваме зрителите с качествена програма, която да доставя удоволствие”, благодари на журито г-жа Пандурска.

На официалната церемония, която се проведе в курортен комплекс „Албена” традиционно се събраха директорите на големите медии у нас, журналисти, експерти и преподаватели, блогъри, популярни лица от телевизионния екран и мрежата.

Фестивалът отличи знакови постижения в медиите в България за последните две десетилетия.

Най-ново

Единична публикация

Избрани