Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Абел Анисе вече е футболист на „Лудогорец”, присъединява към лагера на шампионите в Англия

[post-views]

Сагата с трансфера на Абел Анисе от „Ботев“ (Пловдив) в Лудогорец приключи. След продължили няколко дни преговори футболистът от Мадагарска преминава от при шампионите. Новината за трансфера беше оповестена на страницата на „Ботев“ още във вторник, но в сряда вече беше изтрита. Тогава се появиха информации, че Анисе не може да се разбере за личните си условия.
Абел Анисе бе привлечен в „Ботев“ точно преди година от ЦСКА. С жълто-черния екип халфът записа 50 официални мача, в които реализира 11 гола. Трансферът му е част от свиването на финансите, което осъществят в клуба. В същото време голмайсторът на „Лудогорец” – Роман Безяк се контузи по време на тренировка на тима в Англия.
Нападателят получи разтежение и поради тази причина пропусна вечерното занимания. Таранът проведе лека загрявка и после въртя обиколки на терена. През това време тези играчи, които взеха по-малко участие във вчерашната контрола със Стяуа проведоха занимание с топка. На титулярите от двубоя беше дадена почивка. Повечето от тях изгледаха заниманието отстрани.

Най-ново

Единична публикация

Избрани