Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Канибал с осем милиона евро заплата

[post-views]

Чудатостите нямат край. Въпреки, че бе натирен от световното първенство по най- експедитивен начин Луис Суарес вече мисли за светлото бъдеще. Нападателят  се договори с Барселона, съобщи „Ел Мундо Депортиво”. Според информацията уругваецът и каталунците са се разбрали за контракта, като играчът ще получава по 8 милиона евро заплата на година. По-рано Барса се съгласи да плати 24 милиона паунда на Ливърпул за трансфера на Суарес, като в сделката влиза и нападателят Алексис Санчес. Както е известно, Луис Суарес беше дисквалифициран за 4 месеца за ухапването на защитника на Италия Джорджо Киелини в мача от груповата фаза между Уругвай и Италия.
В същото време мениджърът на Челси Жозе Моуриньо се изказа за случая с Луис Суарес, в който уругваецът ухапа Джорджо Киелини.
„Има граници, които не може да бъдат прекрачвани. Футболистите трябва да се контролират“, коментира Моуриньо.
„Един играч трябва да има характер и желание за победа. Става дума за футболистите и за треньорите“, добави мениджърът на Челси.
„И аз също съм допускал дисциплинарни грешки в треньорската ми кариера, но все пак има граници”, каза още Жозе Моуриньо.

Най-ново

Единична публикация

Избрани