Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

„Орлите” записаха равенство 2:2 с Партизан в Белград

[post-views]

Отборът на „Лудогорец” записа нов сериозен успех в Европа. Българският шампион прескочи третия предварителен кръг на Шампионска лига и ще участва на плейофите. „Орлите” записаха равенство 2:2 с „Партизан” в Белград и с общ резултат 2:2 продължават напред.
Първата среща в Разград завърши 0:0. Официален дебют в европейските турнири като старши треньор направи Георги Дерменджиев, който замени на поста Стойчо Стоев. Попаденията за българите бяха дело на Трайкович (19 авт.) и Марселиньо (21). Точен на два пъти за домакините пък бе Шкулетич (30,35). В 41-вата минута „Партизан” остана с човек по-малко на терена. Трайкович удари Безяк без топка и Алексей Кулбаков заслужено му показа директен червен картон.
Над всички в този двубой бе бразилецът Марселиньо, който изигра един от най-силните си мачове. Освен, че взе дейно участие в първото попадение и отбеляза второто, техничарят бе в основата на всичко хубаво, което разградчани сътвориха в предни позиции.
„Лудогорец” ще са поставени в жребия и възможните им съперници в плейофите са: „Марибор”, „Легия Варшава”, „Слован” Братислава, Малмьо, Аалборг. Жребият ще се тегли в петък /8 август/ от 13:00 часа българско време.

Най-ново

Единична публикация

Избрани