Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

„Лудогорец” стартира на „Анфийлд”, а „Реал” Мадрид идва в София на 1 октомври

[post-views]

Българският шампион „Лудогорец” ще започне участието си в Шампионската лига с гостуване на Ливърпул. Двубоят на легендарния „Анфийлд“ е на 16-и септември. Първото домакинство на „Лудогорец” ще е срещу европейския шампион „Реал” Мадрид на 1-и октомври в София. Следват домакинство на Базел на 22-и октомври, гостуване в Швейцария на 4-и ноември, домакинство на Ливърпул на 26-и ноември и гостуване в Мадрид на „Реал” на 9-и декември. Най-добрият играч на Европа за миналия сезон Кристиано Роналдо не се впечатли особено от съперниците.
„Ще бъде тежко срещу „Ливърпул”, но като цяло групата е приятна, бих казал добра. Ще опитаме да направим същото като през миналия сезон – да спечелим трофея. Ще бъде трудно, но „Реал” Мадрид винаги има високи цели”, коментира той.
Медиите в Англия обърнаха подобаващо внимание на жребия. Любопитен е обаче фактът, че някои от авторитетните издания все още не са наясно от коя държава е тимът на „Лудогорец”. В материала си за жребия, Daily Mail се опитва да убеди своите читатели, че тимът на Георги Дерменджиев се подвизава в границите на Унгария. Малко по-късно, местното издание в Ливърпул – Liverpool Echo пък написа, че „Лудогорец” е румънски тим, но своевременно коригира грешката си.

Най-ново

Единична публикация

Избрани