Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Раналдо с персонална охрана в България

[post-views]

Най-добрият футболист на планетата в момента Кристиано Роналдо бе зорко охраняван при визитата на Реал Мадрид в София за срещата от Шампионската лига с Лудогорец, играна в сряда вечер.
Предварително управата на кралския клуб бе уведомила българските си партньори, че звездата на белия балет не бива да бъде обезпокояван по никакъв начин. Португалецът даде само един автограф преди мача и то на хлапе, което бе гост на хотела, в който бяха отседнали звездите на испански футболен колос.
Неотлъчно до Роналдо по време на престоя му у нас бе личният му бодигард. Здравенякът се намеси при опит да няколко от присъстващите на тренировката фоторепортери и хора от екипа на националния стадион да се снимат с великия голмайстор.
В същото време Роналдо бе един от малцината играчи, които почти не се появяваха във фоайето на хотела. Нито той, нито някоя от другите звезди наруши забраната и не напусна сградата, където Реал бе отседнал. Всичко това за ужас на десетките запалянковци, обградили хотела през цялото време.
Сред малкото щастливци, имали възможност да се докоснат до галактическия тим бяха готвачите в хотела, побързали да се похвалят в социалните мрежи.
Иначе полицията и охраната на стадиона преодоляха на няколко пъти опити на запалянковци да нахлуят в пространството до звездите на Реал. Сериозен сблъсък имаше непосредствено след пристигането на гостите за тренировката на стадион „Васил Левски”. Полицията обаче реагира светкавично и предотврати инцидентите.

Калин Стойчев

Най-ново

Единична публикация

Избрани