Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Добромир Тотев: Военните медии имат бъдеще

[post-views]

Постоянният секретар на отбраната Добромир Тотев поздрави екипа на Военния телевизионен канал по повод официалното откриване на телевизионното студио и новия графичен дизайн на медията. В модерното виртуално студио той изрази увереност в бъдещето на военните медии.
„Пожелавам на екипа на телевизията да твори качествена продукция, която да популяризира ролята на въоръжените сили в обществото, съюзническите задължения, които те изпълняват във връзка с ангажиментите ни към НАТО, ЕС и ангажиментите им към България”, каза той.
Тотев коментира и предстоящия Индустриален форум, който ще се проведе на 9 и 10 октомври в София.
Ролята на форума е да осъществи връзка между инвестиционната политика на МО и отбранителната индустрия. Новото в тазгодишния форум, обясни Тотев, е, че се установява контакт с отбранителните агенции на НАТО и Европейската агенция по отбрана.
Чуждестранните участници ще проведат редица срещи с фирми, работещи в областта на отбраната, както и със представители на различните структури в МО.
Целта е да се проучат възможностите български фирми да участват в търгове, организирани от агенциите на НАТО, като изпълнители или подизпълнители на територията на България или в други страни членки на Алианса и така да се подпомогне развитието на българската отбранителна индустрия.

Най-ново

Единична публикация

Избрани