Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Ню Йорк „Рейнджърс“ сътвори един от най-великите обрати в НХЛ

[post-views]

Отборът на Ню Йорк Рейнджърс направи знаменит обрат срещу гостуващия Минесота и след 5 гола в последната третина успя да спечели 5:4. В „Медисън Скуеър Гардън“ домакините започнаха лошо срещата и бяха наказвани често от съдиите за изключително агресивната си игра.
Гостите от Минесота се възползваха чудесно от това и макар и да не успяха да отбележат в първата третина, през втората вкараха цели 3 гола. И когато авансът им изглеждаше непоклатим, Рейнджърите върнаха две попадения за по-малко от 5 минути. Това не отказа домакините и те намалиха на 3:4 с точен удар на Дерик Брасард в осмата минута на третината. По-малко от 4 минути преди края на сблъсъка Рейнджърите все пак изравниха чрез дебютния гол в НХЛ на Антони Дюкле. 37 секунди по-късно драмата в мача стана пълна, след като Матс Дзукарело вкара за 5:4, с което донесе победата на нюйоркчани.
В другия мач Едмънтън надигра категорично Монреал с 3:0. Домакините методично трупаха аванс и с по едно попадение във всяка от третините стигнаха до крайния триумф.

Най-ново

Единична публикация

Избрани