Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Без Родригес Елче обърна Еспаньол с 2:1

[post-views]

Гари Родригес беше изгонен, но Елче успя да победи Еспаньол с 2:1 като домакин в предпоследна среща от 10-ия кръг на Ла Лига. Двубоят започна с много спорно отменен гол за гостите от Каталуня, след като Стуани надскочи пазача си на втора греда и се разписа с глава, но реферът Хосе Тейшейра отсъди нарушение на уругвайския таран. 4 минути по-късно Роко центрира отдясно, вратаря на Еспаньол Кико Касия излезе много неразчетено и Жонатас го изпревари, като засече с глава към празната мрежа за 1:0 в полза на Елче.
В 52-та минута Виктор Фернандес изведе Жонатас през центъра и бразилецът с боц под гредата покачи на 2:0. Бившата звезда на Левски Гари Родригес получи жълт картон в 61-та минута, а 14 по-късно удари с лакът Каняс при битка за висока топка и съдията го изгони с втори жълт картон.
С човек по-малко Елче се прибра в отбрана да пази двата гола аванс. Удар на Каняс рикошира в ръката на защитник и Еспаньол получи дузпа в 86-ата минута, която Стуани превърна в гол, но силите на гостите стигнаха само за това и домакините си взеха трите точки. С този успех Елче изплува над чертата с 8 точки на 17-то място, а Еспаньол е 12-ти с 10.

Най-ново

Единична публикация

Избрани