Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Лудогорец замина за Швейцария

[post-views]

Лудогорец замина с големи надежди и пределна концентрация за Швейцария, където ще гостува на Базел във вторник от 21:45 в 4-ия кръг от битката в Група B на Шампионска лига. Всички 21 футболисти, които имат картотека в Лудогорец тръгнаха с отбора, като дори голмайсторът, донесъл първата победа на български отбор в групите на Шампионската лига, Йордан Минев замина.
Минев е наказан и няма възможност да вземе участие във втория мач на българския шампион срещу Базел. Въпреки това футболистът отпътува с отбора за Швейцария, като ще играе ролята на кадем.
На летището старши треньорът на отбора Георги Дерменджиев заяви, че тимът ще се стреми към победата и трите точки, която тя носи.
Изпълнителният директор Ангел Петричев допълни, че момчетата вече имат по-голямо самочувствие в сравнение с миналата година и не отиват за мача като жертвени агнета, а ще се стремят към успех.
В момента Лудогорец е на второ място в класирането в групата с 3 точки, колкото имат и Ливърпул и Базел, но с по-добра голова разлика. Безапелационен лидер е Реал М.

Най-ново

Единична публикация

Избрани