Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Игра на нерви преди боксовия сблъсък Пулев – Кличко

[post-views]

Кубрат Пулев определи предстоящия сблъсък със световния шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко като „най-големия мач в живота му“. Двамата ще се срещнат на 15 ноември в германския град Хамбург, а украинецът ще защитава три от четирите си шампионски титли. „Владимир ще трябва доста да потича на ринга, ще бъда много опасен противник“, заяви Пулев. Кличко се включи в разразилия се скандал с отказа на българския претендент за титлите му Кубрат Пулев да присъства на пресконференцията преди мача. Както е известно, Кобрата не пожела да влезе в залата за изявления пред медиите, тъй като организаторите на мача не позволиха на неговия щаб да участва в пресконференцията.
„Дано в събота не ми се налага да съм сам на ринга и да правя бой със сянка. Жалко, че Пулев не е тук сега. Той позволява на неговия мениджмънт да му промива мозъка. Иначе Кубрат Пулев е добър човек. За да стигне до двубоя с мен, се е боксирал и победил доста добри опоненти”, отбеляза пред журналисти Кличко.
Днес е официалната открита тренировка на двамата боксьори, в петък е кантарът, а самият двубой е в събота от 23.30ч. Българинът е №1 в ранглистата на IBF, а специализираният сайт boxrec го определя като втория най-добър боксьор тежка категория в света след шампиона Владимир Кличко.

Най-ново

Единична публикация

Избрани