Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Председателят на Съдийската комисия подаде оставка

[post-views]

Оставката на Джугански
Оставката на Джугански
Председателят на Съдийската комисия към БФС – Никола Джугански подаде оставката си. Предполага се, че поводът за решението на Джугански е назначението за съдия на предстоящото дерби между ЦСКА и Лудогорец. В социална мрежа Джугански написа:
„Винаги съм смятал, че футболът е само една игра. В последните дни обаче се оказва, че за мнозина футболът е война. И тази война трябва да бъде спечелена на всяка цена. Без подбор на начини и средства. И с цената на всичко.Това не е моята игра. Аз бях дотук.„
Малко преди оставката да стане факт съдийската комисия към БФС направи опит да потуши скандала с назначението на Николай Йорданов за съдия на предстоящото в събота дерби между ЦСКА и Лудогорец. Вчера софиянецът беше назначен, въпреки че „армейците“ бяха категорични в желанието си Йорданов и Станислав Тодоров да не ръководят двубоя.
След това шефът на Съдийската комисия Никола Джугански обяви, че ако Йорданов не се справи с дербито, той ще напусне заедно с рефера. Сега обаче последва обрат и в опит да потуши напрежението от БФС обявиха жребий между трима рефери. Един от тях обаче отново е Николай Йорданов.
Останалите са Георги Йорданов и Таско Тасков. Жребият ще се състои два часа преди началото на мача на стадион „Българска армия“.

Най-ново

Единична публикация

Избрани