Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

„Армейците” започнаха зимната си подготовка

[post-views]

Лидерът в „А” група ЦСКА се събра за начало на зимната си подготовка. „Червените” проведоха задължителните медицински и функционални изследвания. На стадион „Българска армия” имаше предимно от българи и юноши, докато повечето чужденци ще се присъединят към отбора утре.
Първи на „Армията” се появи Радой Божилов, след него Витанов, Александър Аспарухов и Асен Бойчев.
Групата на младоците допълват Тони Стоичков, Васко Попов и Юлиян Чапаев. От по-възрастните прегледи минаха Иван Стоянов, Александър Тунчев и Венцислав Василев. В сряда всички играчи ще потеглят за продължителния лагер в турския курорт Анталия и ще остане там около 40 дни. Старши треньорът Стойчо Младенов обяви целите за този лагер.
„Очаквам всички играчи да се включат дейно в тренировките. Това ще е гаранция, че ще направим един по-добър сезон и ще изпълним целите си”, коментира той.
Засега няма нови футболисти, няма и напускащи обяви още Младенов, но допълни, че до дни ще има трансферни новини. В следващите дни ще стане ясно дали някои от юношите ще замине на подготовка с първия отбор или всички ще бъдат преотстъпени на други тимове.

Най-ново

Единична публикация

Избрани