Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

В ЦСКА чакат пари за Абел Анисе

[post-views]

Ръководството на ЦСКА чака пари по трансфера на бившия футболист на тима Абел Анисе от Ботев (Пловдив) в Лудогорец. Това обяви изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров.
Той уточни, че от клуба са подали вече няколко сигнала за това до БФС, Ботев и Лудогорец, но без успех. Тодоров бе категоричен, че при продажбата на Анисе на Ботев в договора на играча е имало специална клауза, според която при следващ трансфер ЦСКА трябва да получи половината от сумата, при това в срок от две седмици.
Изпълнителният директор на ЦСКА заяви още, че ръководството е похарчило между 4,2 и 4,8 милиона лева за заплати в ЦСКА за 2014 година. Александър Тодоров уточни, че на месец ръководството плаща между 350 и 400 хиляди лева.
Разходите са за около 15 милиона лв. В тази сума са включени и дълговете на старото ръководство. Изпълнителният директор на ЦСКА каза още, че информациите, че Серджиу Буш със сигурност напуска ЦСКА не отговарят на истината. Александър Тодоров разкри, че за момента интерес има само за Тони Силва от Бешикташ, но не и конкретна оферта.

Най-ново

Единична публикация

Избрани