Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Тотална доминация на Лудогорец в анкетата Футболист на годината

[post-views]

Лудогорец обра наградите от анкетата Футболист на годината. Футболист №1 на България е Владислав Стоянов. Вратарят на „орлите“ спечели и приза за най-добър страж.
На второ място и най-добър полузащитник е халфът на Лудогорец Светослав Дяков. Козмин Моци взе наградите за най-добър чужденец и защитник на годината. Левски успя да грабне един приз за пробив на Божидар Краев, а Локомотив Пловдив за най-добър нападател – Мартин Камбуров. Наставникът на шампионите Георги Дерменджиев е треньор на годината. Дерменджиев заяви, че подобна награда е удовлетворение и че тя е заслуга на целия екип, с който работи.
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев бе доволен от многобройните награди, но призна, че след толкова много успехи е нормално да има спад въвсеки един отбор и заяви, че е трудно да се прогнозира дали Лудогорец ще триумфира за четвърти пореден път в шампионата. Домусчиев разкри какви са приходите в касата на клуба от участието на българския шампион в турнирите на Шампионска Лига и Лига Европа, от където отборът е прибрал общо над 25 милиона евро.
Той отрече слуховете за смяна на Георги Дерменджиев като треньор на Лудогорец.

Най-ново

Единична публикация

Избрани