Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Война с декларации клати ЦСКА

[post-views]

ЦСКА е на път отново да загуби лиценза си и сега обаче и да фалира. Това може и да се случи, след като пропадна сделката между Александър Томов и фамилиите Инджови и Манджукови. До 31 март ЦСКА трябва да намери поне 800 000 лева, за да покрие належащи задължения по лицензирането. Александър Томов обяви, че има всемирен заговор срещу сегашното ръководство и бившия треньор Стойчо Младенов. Според Инджов обаче дългът е в размер на 1 700 000 лева. А след като двете страни си общуваха няколко дни чрез декларации, най-накрая се появи като спасител бившият вицепремиер Александър Томов, който даде трета в рамките на седем дни пресконференция. Това се случи вчера.
„Бях убеден, че споразумението с Манджуков и Инджов е истинско и реално. Не бях инициатор на пресконференцията миналата седмица. Това бе тяхна инициатива. Подкрепих идеята те да станат главни акционери. Исках, а и все още искам, да имам партньори във финансирането на клуба. Юристите на г-н Инджов ни дадоха две споразумения по време на мача с Берое и ние ги подписахме. Съгласих се да прехвърля акциите си срещу финансиране на 3 милиона лева до края на сезона. Това щеше да е напълно достатъчно. Абсолютна лъжа е, че не им е дадена информация. Няма да коментирам причините защо последва този отказ. От месец насам атаката срещу ЦСКА стана радикална. Беше плащано да пишат срещу нас. Всичко това знаем кой го организира и как. Не ме питайте кой го организира. Всеки ден измислици. Тази атака срещу ЦСКА доведе до няколко жертви. Аз се връщам в ЦСКА по принуда. Заплатите на футболистите ще бъдат платени в петък. Ясно е, че има други хора за тази работа. Гаврата със Стойчо Младенов бе преднамерена. Гарантирам, че ще вземем лиценз, а до дни Стойчо Младенов ще го върна в клуба като неговият пост ще е ясен по-късно”, обяви Томов.
Политикът призова Манджукови и Инджови да подарят или продадат акциите си на феновете, за да се съберат спасителни 2 000 000 лева. Това естествено няма как да стане и така сагата продължава.    

(БА)

Най-ново

Единична публикация

Избрани