Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

„Левски“ върви към фалит

[post-views]

репортер Мария Петкова
оператор Цветомир Ташков

Председателят на „Тръст Синя България” Васил Колев призова за пълно обединение сред привържениците на Левски с цел спасението на клуба. Левски върви към фалит, собственикът Тодор Батков няма сили да се справи с финансирането на клуба смята Колев. В началото на седмицата Тръст „Синя България” отправи предложение към Батков да получи от него безвъзмездно абсолютно всички налични негови акции и да продължи кампанията „Левски е твой” при обявените условия. Адвокатът не се съгласи и вчера представителите на организацията и на фенклуба напуснаха УС на Левски. 
Васил Колев ще предложи собственика на Левски Тодор Батков да бъде изключен от сдружението. Освен това се планира започването на кампания, наречена „Левски не е негов“. Това обаче няма да е война с Батков, обещаха от Националния клуб на привържениците на Левски.
Все пак Васил Колев уточни, че не личността Батков пречи на „синия” клуба, а моделът на управление „Батков”. Бъдещето на клуба е в социалния модел, а не в корпоративния. Корпоративният води към черно тото, а процесът на прозрачност е много труден са категорични от Тръст Синя България. 

Най-ново

Единична публикация

Избрани