Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Лечков: Левски и ЦСКА ще вземат лиценз

[post-views]

текст Мария Петкова

Ръководствата на Левски и ЦСКА трескаво търсят пари, за да погасят задълженията си и да получат евролицензи.  Собственикът на сините Тодор Батков прави спешна серия от опити за поредно разсрочване на плащания с играчи и треньори. На „Герена“ имат да покриват точно 805000 лв. Вариантът с външен заем никак не е изключен, но най-вероятно такъв ще дойде от самия Батков. От УС на клуба вече разкриха, че през последните два месеца е дал над 640000 лв. точно по тази схема. Мажоритарният собственик на ЦСКА Александър Томов също търси около милион лева. Тази сутрин Томов беше засечен пред офисите на Гриша Ганчев, но по-късно отрече да води преговори с президента на Литекс за финансова помощ за „червения“ клуб.
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков е уверен, че  двата столични отбора ще получат лицензи. 
Лечков, който в Изпълкома пряко отговаря за националния отбор, коментира и равенсвото с Италия, като заяви, че се е надявал да спечелим, но все пак противника ни е имал повече положения.
Вицепрезидентът на БФС подчерта, че никой не се меси в работата на селекционера Ивайло Петев, който сам си носи отговорността за пускането на Николай Михайлов на вратата срещу Италия, вместо футболист №1 на България за 2014 година Владислав Стоянов.

Най-ново

Единична публикация

Избрани