Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Стоичков направи дарение на ЦСКА

[post-views]

репортер Мария Петкова
оператор Иван Николов

Българската футболна легенда Христо Стоичков дари на музея на ЦСКА реплики на най-ценните се трофеи-  „Златната топка“, отличието, което той спечели за Най-добър футболист за 1994 година и „Златната обувка“,  връчена му за Голмайстор на Европа през сезон 1989/90 с 38 попадения.
На церемонията в музея присъства треньорът на 20 век Димитър Пенев, които заяви, че Стоичков има още какво да покаже, особено на младите в ЦСКА.
„Камата“ обаче отново заяви, че не следи какво се случва в България, какво е положението в футбола ни и в частност в ЦСКА, както и че няма намерение да се завръща.
Бившият съотборник на Стоичков и доскоро треньор на ЦСКА Стойчо Младенов също беше на стадион Българска армия. Младенов отказа да коментира дали и кого ще се завърне в ЦСКА, както анонсира президента Томов миналата седмица, както и обвиненията на Петър Жеков, че е получил 240 000 лева неустойка за предишния си престой на Армията, от която уж се беше отказал. Заради това голяма част от служителите не са получавали заплати с месеци твърди Жеков.

Най-ново

Единична публикация

Избрани