Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

aleksandur_Gigov
Александър Гигов
Все по-често у нас се питаме дали има пилот в самолета. Съществуват хиляди поводи, за да бъде задаван този въпрос. Най-нагледното доказателство обаче е футболен клуб ЦСКА.
В „Борисовата градина“ ситуацията се мени не с часове, а с минути. Заплахата от фалит е напълно реална и всички се питат защо трябваше агонията да продължи с още два сезона, след като „Титан“ също искаше да приключи със зрелищен разпад. Разбира се, дано до там да не се стигне прсто заради милионите, които обичат този тим, пък и заради първенството. Очевидно я няма тръпката без ЦСКА и „Левски“.
Червеният клуб обаче няма да оцелее, ако продължава да се рее като дрон с изгубено дистанционно. Ако хаосът в поведението на водещите акционери продължи – разбиването на машината е неизбежно. 
Защо хаос ли? Ами съдете сами – първо единият от главните акционери излиза с лозунга, че лиценз ще бъде взет и идва светло бъдеще. После се плащат само едни заплати, но единствено на футболистите, а след това по безобразен начин се проваля шумно рекламирана пресконференция. Пари за служителите пък отново просто няма. 
Ако дори в някоя от съседните нам държави 50 журналисти от всички водещи медии биват държани в неведение цял час, след като са поканени на брифинг, със сигурност ще избухне грандиозен скандал. И горко им на тези, които са ги повикали. Независимо, с какви банкови смети зад гърба си са. 
А в ЦСКА не се намери дори един служител, който да дойде и да каже, че има някакъв проблем. Не дойде, защото този, дето държи дистанционното на дрона, отдавна го е загубил. 

Най-ново

Единична публикация

Избрани