Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Футболисти бягат от ЦСКА

[post-views]

Калин Стойчев

Както първи миналата седмица „БА“ написа, чужденците и повечето от основните играчи на ЦСКА са съобщили пред треньорското ръководство, че искат да напуснат Борисовата градина час по-скоро. Играчите няма как да избягат веднага, тъй като им бяха платени заплатите и имат действащи договори, но тези пречки бързо могат да се уредят. Футболистите са притеснени от неизвестността, надвиснала над клуба, и от натиска на феновете, които не могат да им простят седемте поредни мача без победа и без гол.
Първият от групата – Тони Силва вече си е събрал багажа и е в бойна готовност да си тръгне от ЦСКА. Португалецът е, меко казано, бесен от отношението на феновете към него. Те го ругаха и обиждаха след 0:1 с „Локомотив“ (София), а след това нарязаха гумите на автомобила му. Между двете изцепки Тони Силва пусна изявление в официалния сайт на клуба, в което ясно и категорично заяви, че не се сърди на запалянковците. В знак на „благодарност“ няколко часа по-късно те атакуваха колата му. 
Треньорът Галин Иванов направи опит да успокои португалеца, като половин час преди следобедната тренировка вчера двамата разговаряха на четири очи.
В същото време се появиха информации, че капитанът на ЦСКА Александър Тунчев и бранителят Апостол Попов вече са се договорили да преминат като свободни агенти в редиците на „Черно море“. Сопусепа и Причиненко пък демонстративно отказаха да играят за дубъла на ЦСКА срещу „Левски“ на „Герена“ в сряда. Чужденците вече са натоварили агентите им да им търсят нови отбори. 
На „Армията“ продължават да се чудят как на първо време да намерят онзи прословут 1 000 000 евро за спешни плащания към футболисти, мениджъри, служители и бизнеспартньори. Разговорите между Манджукови и Инджови с Васил Божков се явяват като последната надежда за спасението на ЦСКА. 

 

Най-ново

Единична публикация

Избрани