Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Гаджев иска в Рим, купуват го руснаци

[post-views]

gadzevНационалът Владимир Гаджев скоро ще си намери  отбор. Той обяви преди ден в интервю за Tuttomercatoweb , че желанието му е да облече фланелката на италианския Лацио. Гаджев в момента е свободен агент, след като договорът му с „Левски“ изтече.
„Искам ново предизвикателство. С удоволствие бих играл в Италия. Чочев и Божинов са ми разказвали много хубави неща за калчото. За мен това е една мечта, към която се стремя. А в бъдеще… кой знае“, каза Гаджев. Той каза още, че негов идол е Андреа Пирло, а в момента води индивидуални тренировки в София с италианския кондиционен треньор Роко Перота, който е в щаба на българския национален отбор по футбол. Полузащитникът очаква с нетърпение гостуването на Италия в европейска квалификация на 6 септември.
„Това е мач, който не бих искал да пропусна в никакъв случай. Ще бъде страхотна възможност за мен, а аз обичам такива мачове“, каза той.
Пред „БА“ обаче селекционерът на „лъвовете“ Ивайло Петев не скри притеснението си, че Гаджев все още няма тим. Затова изобщо не е сигурно участието на халфа в мача с „адзурите“ в началото на септември.
По информация на БТА обаче Гаджев най-вероятно ще пътува в най-близко време за Русия, за да финализира трансфера си в местен първодивизионен клуб. Към него има сериозен интерес и от турски елитен отбор, но все още не е получил конкретна оферта.     

Най-ново

Единична публикация

Избрани