Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

aleksandur_GigovОстава малко повече от седмица до първия официален мач на ЦСКА. Във … „В“ група. Със сигурност на 9 август стадионът в „Борисовата градина“ ще бъде посетен от повече запалянковци, отколкото на поне три мача в елитната група. 
Това обаче няма да сгрее притеснените червени сърца. Независимо от направените частични плащания от страна на новото ръководство към служители и треньори един факт от седмицата подсказва за сериозни проблеми за най-титулования роден клуб. Онзи ден бе регистриран поредният клуб с името ЦСКА. 
В управата участват хора, за които се говори, че са близки до новия благодетел Гриша Ганчев. Там е Пламен Марков, както и единият от реалните собственици – Милко Георгиев. 
След като новината се разчу, „БА“ направи проверка в БФС, откъдето научихме, че този нов клуб, както и всички останали новосъздадени през последните два месеца, могат да участват единствено в „А“ група. Тогава, защо бе създадено новото ЦСКА?
Притесненията сред феновете, които „запалиха“ форумите с коментари“, че има реална опасност да се заличи славната история на ЦСКА с нов клуб, за да се избегне плащането на близо 30 милиона лева дългове.
Засега Пламен Марков не коментира нищо за новата структура. Заради съкращенията в администрацията треньорите от школата също са в шах.  А в същото време на дневен ред идват сериозни плащания към държавата и лица, осъдили ЦСКА във ФИФА и БФС.
Така неизвестните на „Армията“ са повече от ясните неща. Това че ЦСКА направи тим за първо място в групата, е ясно, ала какво ще се случи после?

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Александър Гигов

Най-ново

Единична публикация

Избрани