Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Принос за успеха по бойните полета

[post-views]

бригаден генерал Валентин Кръстев
В своята вековна история Българската армия неотменно е имала своя система за осигуряване с всичко, което й е необходимо за живот и дейност, органите, работещи в тази система в голяма степен са допринасяли както за успехите по бойните полета, така и за успешната подготовка на войските. Това се казва в приветствието на директора на Дирекция „Логистика“ бригаден генерал Валентин Кръстев по случай 130-годишнината от създаването на Тила на Българската армия.

В посланието се посочва, че тиловите органи имат дълголетна история, доказваща необходимостта от тяхното съществуване.

Преминал през многократни реорганизации, преодолявайки предизвикателствата и трудностите на нашето съвремие, личният състав от логистичните структури отстоява своето достойно място във Въоръжените сили на България и  заслужава с делата си този празник, се посочва в приветствието.IMG_7732

„Настоящата година беше трудна, но и ползотворна за логистиците от всички нива. Няма провалена мисия или неизпълнена задача от военните формирования на БА поради липсата на логистично осигуряване. Разбира се, ние сме реалисти и осъзнаваме, че трябва да се работи още по-упорито и усърдно за пълното, своевременно и качествено осигуряване на войските с необходимите материални ресурси и услуги“, се казва още в поздравлението.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Андрей Рангелов

Най-ново

Единична публикация

Избрани