Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Празник на полигона „Корен“

[post-views]
Празник на полигона „Корен“

С тържество на „Корен“ беше отбелязана 54-годишнината от създаването на учебния полигон. Празничният ден започна с приемане на строя от командира на полигона подполковник Валери Антонов. 
В тържественото си слово той направи кратка историческа справка за създаването на полигона, поздрави личния състав и изказа своята благодарност за проявените всеотдайност и професионализъм при изпълнение на поставените отговорни задачи. По случай празника със заповеди на командира на Сухопътните войски генерал-майор Андрей Боцев и командира на полигона бяха наградени военнослужещи и цивилни служители, показали отлични резултати при изпълнение на служебните си задължения.
От името на командира на СВ наградите връчи началникът на отдел „Бойна подготовка“ в Командването на СВ полковник Маргарит Михайлов. На тържеството присъстваха още подполковник Николай Александров – командир на военно формирование 52740 – Хасково, подполковник Славчо Колев – началник на областния военен отдел в Хасково и бивш командир на учебен полигон „Корен“, подполковник Стефан Георгиев – командир на военно формирование 36150 – Стара Загора, и представители на областната управа на Хасково.                      

Най-ново

Единична публикация

Избрани