Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Арестуваха убиец-канибал в Маями

[post-views]
Един убит и осем ранени след стрелба на парти в Южна Калифорния

Шокиращ инцидент в Съединетите щати. Полицията в Маями задържа 19-годишен мъж за убийството на двама души. Служителите на реда са реагирали на сигнал, подаден от свидетел на страшна сцена. Човекът видял как, след като извършил убийствата, младият мъж се е навел над телата им и се опитвал да изяде части от тях. Според разследващите 19-годишният младеж нападнал с нож семейна двойка в дома им, а след това започнал да се храни с част от лицето на една от жертвите. Пазителите на реда са използвали електрошокови палки при задържането на студента-канибал. При ареста младежът е издавал животински звуци, по-късно било установено, че е под влиянието на синтетични наркотици.Шериф Мартин Каунти:

В цялата си кариера съм бил на много и всякакви местопрестъпления. Бях тук миналата нощ и мога категорично да заявя, че никога не съм виждал престъпление, извършено с таккава жестокост. 

19-годишният студент е настанен в психиатрична клиника и срещу него все още нe са повдигнати обвинения. Това не е първото подобно нападение в щата Флорида. През 2012 година в Маями полицията задържа мъж, който също се хранел с останките на друг човек. 

Най-ново

Единична публикация

Избрани