Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

„Лудогорец“ на крачка от групите в ШЛ

[post-views]
Преди Лудогорец – Цюрих

LUDOGOREC„Лудогорец“ изигра поредния си силен мач в Европа и е на път за втори път в своята кратка история да се класира за груповата фаза на Шампионската лига. В сряда вечер „орлите“ показаха как трябва да играе и да се бори всеки един тим в Европа и победиха с 2:0 „Виктория“ Пилзен в първи мач от плейофа. Повече от 13 000 души подкрепиха „зелените“ от трибуните на стадион „Васил Левски“ и съвсем логично останаха доволни от изнесената продукция от момчетата на Дерменджиев. Реваншът е след седмица в Чехия. 
Попаденията реализираха Козмин Моци в 51-вата минута от дузпа и Вирджил Мисиджан в 64-ата. „Само ще кажа, че това е първото полувреме от сблъсъка с чехите. Видяхте, че те не са никак случаен тим и ще подходим към реванша изключително сериозно. Днес момчетата се стараха и свършиха отлична работа, ще се постараем да направим същото и след седмица. Но първо да се насочим към шампионатния мач с „Монтана“, заяви за „БА“ наставникът на „Лудогорец“ Георги Дерменджиев.
Представители на четири големи клуба бяха в ложите на стадион„“Васил Левски“ за двубоя с „Виктория“ (Пилзен). Става въпрос за скаути на „Спортинг“ Лисабон, „Борусия“ (Мьонхенгладбах), „Шалке 04“ и холандския гранд „Аякс“. Припомняме, че Шалке плати рекордните 5,5 млн. евро за бившия футболист на „Лудогорец” Жуниор Кайсара. Скаут на „Челси“, който отговаря за Източна Европа също бе на трибуните. 
Голям мач направи още един тим с български представител. Полският първенец „Легия“ (Варшава) се наложи с 2:0 като гост „Дъндолк“. Националът Михаил Александров започна на резервната скамейка за „Легия“ и влезе в игра в 89-ата минута

Най-ново

Единична публикация

Избрани