Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

ЦСКА-София представи Едуард Йорданеску

[post-views]

cska iordaneskuЕдин от главните акционери на ЦСКА-София – Христо Стоичков, представи новия старши треньор на отбора Едуард Йорданеску.
От своя страна Йорданеску заяви:

„За мен това е един много щастлив ден, защото днес се присъединявам към ЦСКА. Това е страхотна чест да бъда до такива легенди. Идвам в клуб със страхотни традиции и фенове. Знам, че имаме страшно много работа да свършим. За мен е голяма отговорност да съм част от такъв голям клуб. Искам да благодаря на собственика, на борда на директорите и на всички, които са зад мен. Знам за очакванията, за напрежението, но съм готов напълно! Гледах няколко мача на отбора. За мен е много важно да видя отделния потенциал на играчите и възможностите като състав. Знам, че това е нов и млад отбор. Ние трябва да развием потенциала и да вдигнем нивото на ЦСКА. Това няма да е лесна работа, не съм бил замесен в селекцията, в подготовката, но това е история. Моята работа стартира сега. Искам да обещая на феновете, че ще излизаме всеки мач за победа.”

Финансовият директор на ЦСКА-София Трифон Попов потвърди, че клубът ще отдели нужните средства за нови футболисти. Финансовият шеф лаконично каза: „Няма проблем. За футболистите, които са нужни, ще отделим пари“.

Най-ново

Единична публикация

Избрани