Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Великите The Rolling Stones у нас във филм от концерта в Куба

[post-views]
Великите The Rolling Stones у нас във филм от концерта в Куба

ROLLING STONESНа 23-и следващият месец очаквайте невероятното преживяване с The Rolling Stones. Макар и от киноекрана на столичното кино Cine Grand, знаменитата група ще ви предложи незабравимо преживяване от мегаконцерта си на 25 май т. г. в центъра на Хавана, Куба. Те стават първата група, която прави безплатен концерт. (Преди тях подобно нещо са опитвали само Audioslave, но не с такъв размер…) Чудовищният live е заснет изключително професионално и у нас ще може да бъде видян в една единствена прожекция. Часът е 20, на 23 септември.
„Концертът в Куба беше невероятен. Огромно море от хора, докъдето поглед стига. Усещаш вълната на ентусиазъм, което за мен е най-важно“, разказва Мик Джагър, който по време на концерта шеговито представя останалите от групата като „революционера Рони Ууд, Чарли Че Уотс и компадре Кийт Ричардс“.
„Имаше слънце, луна, звезди и нашата група. Най-накрая видяхме Куба, свирихме там и беше нощ, която ще запомня“, допълва самият Кийт Ричардс.
Киносалоните на кино Cine Grand дават шанс зрителят да се почувства сякаш наистина присъства на концерта на легендарната банда и да чуе чутовни класики като Jumpin’ Jack Flash, t’s Only Rock ‘n’ Roll, Paint It Black, Brown Sugar, You Can’t Always Get What You Want,“(I Can’t Get No) Satisfaction и много други.
Не пропускайте шанса си да видите концерта на безсмъртните титани от The Rolling Stones, изпълнили с музиката си безкрайното море от хора на огромните екрани – в кино Cine Grand на 23 септември.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Лъчезар Лозанов

Най-ново

Единична публикация

Избрани