Информационен център на Министерство на oтбраната

В Българската армия стартира инициативата „Заедно на училище“ в подкрепа на децата от фондация „Деца на Българската армия”

deca_BAИзточник: http://www.md.government.bg/

Под патронажа на началника на отбраната генерал Константин Попов във формированията на Българската армия се провежда инициативата „Заедно на училище“. Целта е събиране на допълнителни финансови средства за децата на военнослужещи, загинали при или по повод изпълнение на военната служба и на деца на цивилни служители от Министерството на отбраната, загинали при трудова злополука.

„Наближаващият първи учебен ден -15 септември, е добър повод да направим повече военнослужещи и цивилни служители от Министерството на отбраната и Българската армия съпричастни към мисията на фондация „Деца на Българската армия” да подпомага социалната интеграция и личностната реализация на децата на военнослужещите и цивилните служители, загинали при изпълнение на служебния си дълг“, се казва в обръщението на началника на отбраната към личния състав на Българската армия.

Доброволни дарения на финансови средства могат да се внесат на банковата сметка на Фондация "Деца на Българската армия":

Първа инвестиционна банка 
IBAN – BG76FINV91501215262579
BIC – FINVBGSF
За Фондация "Деца на Българската армия"

Виж Още

БЪДИ ВОЙНИК

Последни Новини

Вестник Българска Армия

Руслан Мъйнов – Драва

Архив

Scroll to Top