Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

“Apple” официално представи новата си линия смартфони

[post-views]
“Apple” официално представи новата си линия смартфони

appleИ еднa новина за любителите на смартфони. Американският  технологичен гигант Епъл официално представи новата си линия смартфони. С какви нововъведения компанията ще привлече клиенти, ще върне ли загубените си позиции на пазара.
В новата линия смартфони на Епъл Айфон7 и Aйфон 7 плюс не липсват нововъведения. Мобилните устройства са водо и прахоустойчиви, имат по-добра камера, изключително бързи микропроцесори, повече памет и по-дълг живот на батерията. От новия модел са премахнати някои традиционни характеристики, като например аудиожака. Потребителите ще могат да слушат музика със специални безжични слушалки на компанията „Еър Подс”. Експерти определят решението, като смело.
Голяма изненада беше ролята на Nintendo в презентацията. Японската компания най-накрая ще позволи на американския гигант да използва франчайза Super Mario.
Епъл представи и второто поколение часовници Apple Watch, което ще бъде фокусирано върху потребителите с интерес към фитнеса.
Като обратен жест към Nintendo, новите умни часовници са съвместими с последното приложение на японската компания – хитовата игра Pokemon GO.
Новите телефони изглежда не оправдават очакванията. Акциите на  Епъл на Уолтстрийт почти не мръднаха, но крайната дума ще има потребителите, които ще могат да си купят новия модел на 16 септември, когато официално ще излязат на пазара.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Красимир Белчев

Най-ново

Единична публикация

Избрани