Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Емблемата на ЦСКА с нова цена

[post-views]
ЦСКА-София няма да продава Али Соу и Валентин Антов

cska lokoАгонията около ПФК ЦСКА АД продължава с пълна сила и наблюдатели не очакват в близките месеци да се стигне до обявяването на фалита на дружеството. Процедурите продължават да се бавят, но това пък дава възможност на останалите клубове, които претендират за историята на „червения“ футболен тим да се възползват от изгодна сделка. Става дума обаче единствено за емблемата на клуба. Наскоро ФИФА постави на официалната си страница емблемата с трите звезди до името на ЦСКА – София, който играе в елита на България. Автентичната емблема пък е притежание на НАП, но проведените търгове за нейната продажба така и не дадоха резултат. И цената логично пада. Така ще стане и след последните събития около ПФК ЦСКА АД.
В началото на седмицата не се състояха очакваните промени, тъй като изборът на постоянен синдик за ПФК ЦСКА АД се провали. Това трябваше да се случи на общото събрание на кредиторите, но след само след15 минути заседание стана ясно, че събрание няма да има.
Причината е в допусната процедурна грешка в един от документите, където има сгрешена дата. Все още не е ясно кога ще се насрочи ново събрание.
Както е известно, в момента Дора Милева е временен синдик. След като се избере постоянен, той ще организира търг за емблемата на армейците, където всеки желаещ може да наддава за нея.
Очаква се в този търг, който може и да се проведе до Коледа, да се включат собствениците на реално двата функциониращи клуба с името ЦСКА. По-сериозни определено изглеждат нещата в „Борисовата градина“, където събират сериозни футболисти, за да се противопоставят на „Лудогорец“ и „Левски“. Другият клуб – ЦСКА 1948 картотекира хлапаци за участие в „А“ софийска група, но юношите на този клуб записаха кошмарен дебют след 1:15 от БМ Спорт.

Най-ново

Единична публикация

Избрани