Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Награди за победителите в турнира по волейбол

[post-views]
Ясни са полуфиналистите на Държавния военен шампионат по волейбол във Варна

voleibolВ продължение на четири дни осем отбора спориха за призовите места в Общоармейския шампионат по волейбол, който се проведе в спортната зала на Пункт за базиране Варна, съобщиха от ВМС. След динамични полуфинални и финални срещи, първо място в крайното класиране заслужено зае отборът на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, следван от отборите на ВВС и на СВ.
След тях се наредиха отборите на НВУ „Васил Левски“, на ВМС, на в. ф. 34750 – Карлово, на в. ф. 24150 – Стара Загора, и на Бригада „Логистика“. Полковник Венелин Дерибеев – главен ръководител на шампионата, изрази благодарност към участниците за проявения дух и спортсменство.
Командирът на Пункт за базиране Варна капитан първи ранг Георги Георгиев благодари на участниците за доброто представяне, за колегиалността и им пожела до нови срещи във Варна. Директорът на дирекция „Социална политика“ Иво Антонов награди отборите и индивидуалните първенци – редник Васил Катранджиев от отбора на ВВС за „Най-добър нападател“, студент Георги Терзиев от отбора на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ за „Най-добър разпределител“ и редник Атанас Атанасов от отбора на в. ф. 34750 – Карлово за „Най-полезен за отбора“.

Най-ново

Единична публикация

Избрани