Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Клинтън: Чувствам се по-добре

[post-views]

Secretary of State Clinton speaks during a luncheon in honor of Indian PM SinghКандидатът за президент на демократите в САЩ, Хилъри Клинтън увери симпатизантите си, че вече се чувства добре, след като пневмония я принуди да прекрати временно кампанията си. В акаунта си в туитър Клинтън благодари за пожеланията за бързото й възстановяване.
Спекулациите около здравословното състояние на Клинтън се задълбочиха, след като от предизборния й щаб, потвърдиха, че тя е диагностицирана с пневмония още миналия петък.
Клинтън в последствие призна, че е уведомила единствено близките си за болестта, и не e обявила публично информация, за да не бъде използвана от опонентите й.

Конкурентът ѝ – републиканецът Доналд Тръмп, от месеци поставя под въпрос здравословното състояние на Клинтън, която през 2012 след припадък получи  мозъчен кръвоизлив от удара. Според Тръмп тя няма сила и издръжливост за президент, изтощена е и спи твърде много.
Здравословното състояние на 70 годишния Тръмп, също вече е на прицел. Противоречивият строителен магнат обеща много скоро, също да представи медицински документ, че е годен да изпълнява функциите на главнокомандващ въоръжените сили на САЩ.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Красимир Белчев

Най-ново

Единична публикация

Избрани