Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

След краткото боледуване Хилъри Клинтън отново в играта

[post-views]
Хилари Клинтън се заяде с Путин за разшираването на НАТО: „Жалко, Владимир. Сам си го предизвика“

hilari-klintanПрезидентската надежда на демократите в САЩ, Хилъри Клинтън обяви, че се връща в предизборната кампания след кратко боледуване. Личният лекар на бившия държавен секретар в официално писмо до медиите обяви, че тя е здрава и годна да служи, като президент на страната.
От седмици здравословното състояние на двамата основни претенденти за президент на САЩ е сред най-обсъжданите теми в страната, дори често измества от фокуса въпросите за икономиката и сигурността. 68-годишната Хилъри Клинтън даде повод на медиите да спекулират със здравето й, след като й прилоша по време на церемонията по случай годишнината от 11 септември в Ню Йорк. В последствие се оказа, че бившата първа дама е скрила и от екипа си, че е диагностицирана с тежка форма на пневмония, заради което беше подложена на тежка критика от опонентите й.
Видимо в отлично състояние е нейният конкурент за Белия дом – републиканецът Доналд Тръмп, който гони 70 години и е сред един от най-старите кандидати за президент. Той също е подложен на натиск да даде хвърли повече светлина около здравословното си състояние.
Противоречивият строителен предприемач го направи с характерния си  стил и разкри подробностите около здравето си не къде да е, а в популярното в САЩ тоукшоу на д-р Оз.
Тръмп посочи, че единственият му проблем е наднорменото тегло, и независимо от напредналата си възраст се чувства, като 30-годишен младеж.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Красимир Белчев

Най-ново

Единична публикация

Избрани