Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Изкупиха новите смартфони на Аpple преди да се появят на пазара

[post-views]
Apple поправя пропуски в сигурността, позволяващи хакване на iPhone, iPad и Mac

apple%d0%b5%d0%b5%d0%b5%d0%b5%d0%b5%d0%b5След дълго чакане, много фенове на новата линия смартфони на американската компания Apple останаха разочаровани. 
За разлика от пускането на предишни модели на Apple на пазара, този път не се образуваха километрични опашки пред магазините.
Причината е, че все повече хора са купили любимата си марка айфон он-лайн. От компанията посочват, че по-големият модел във всичките му нюанси е изкупен, както и по-малкият- в черен цвят.
Това разочарова десетки фенове на Apple по целия свят. Маркъс Барсум от Австралия е един от тях..

„Разбира се, че сме тъжни.  Бях много ядосан, че  не успях да се добера до предпочитания от мен модел на телефон. Вече ми мина, все пак не успях да си купя модела в матирано черен цвят. Ако съм честен, все още ми е мъчно, че няма да мога да се добера до модела, който най-много харесвам. Мислих си, че Apple, ще запазят малко бройки и за магазините си, а те всички са ги продали он-лайн. Трябваше да заделят една част и за феновете като мен.

Скептичните очаквания, че новата линия смартфони на Apple няма да имат същия успех, като предишните им серии, за сега не се оправдават.
Акциите на компания удариха най-високата си стойност за годината, и тя успя да компенсира спада на приходите си през последните месеци.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Красимир Белчев

Най-ново

Единична публикация

Избрани