Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Брад Пит проговори: Молбата на Анджелина за развод ме натъжава

[post-views]
Най-високоплатените в шоубизнеса през 2022 г. според „Forbes“

bratt-pitИзвестният американски актьор, Брад Пит даде първото си интервю, след като стана ясно, че съпругата му, актрисата Анджелина Джоли, е подала молба за развод. 
Новината за разводa на една от най-известни двойки в Холивуд буквално обиколи света за броени минути. Темата е толкова обсъждана в САЩ, че дори измести фокуса на американците от предизборната надпревара в страната.
Брад Пит даде първото си интервю за списание „Пийпъл”. В него той лаконично отговори, че е изключително натъжен за решението на съпругата му Анджелина Джоли да подаде молба за развод. Това, което е от най-голямо значение за мен, е благосъстоянието на децата ни, допълни Пит. Той помоли медиите да дадат лично пространство на семейството му. 41-годишната Джоли е посочила като причина за развода „непреодолими разногласия.”
За медиите обаче версията е друга. Според някои актрисата не е доволна как Брад Пит се справя с родителските си задължения. Като доказателство на тезата е желанието на Анджелина да бъде единствен попечител на шестте им деца.
Според други медии Джоли е хванала Брад Пит да й изневерява с фреската актриса, носителка на „Оскар“, Марион Котийар.
Най-голямата ирония е, че Пит и Джоли се развеждат малко след края на снимките на общия им филм, в който се разказва за двойка, която иска да спаси брака си.

 

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Красимир Белчев

Най-ново

Единична публикация

Избрани