Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.
Създава се общо звено между прокуратурата и ДАНС за изборите на 2 април

С най-добро чувство към прокуратурата и нейния ръководител наричаме за пореден път „цацаровчета“ извадките от добросъвестно подаваната информация за пъстрата палитра от престъпления, чиито извършите са  получили вече обвинителен акт или дори присъда. 

sn-temidaНа фона на забързаните делници, ако човек не надникне в храма на Темида, няма и да разбере за удивителната изобретателност на наркодилър. Той не държи амфетамините у дома си или в тайник, където може да събуди подозрението на полицията. Направил си човекът скривалище насред Стара Загора, на кръстовище, под разкопан асфалт и си го белязал с камък. Каква по-добра възможност за улична търговия с дрога! Бедата е, че този криминално проявен е в изпитателен срок на друга присъда, а въобще не му пука за това и пак върти търговия с наркотици.

Отлагане на присъдата от 2 години затвор се „паднало“ и на корумпирана данъчна инспекторка, която доста яко натискала проверявана фирма, за да си получи подкупа. Трябвал й на жената за екскурзия до Куба. Или за следваща, до още по-екзотични места, защото тази, до родината на Фидел Кастро май вече била финансирала, преди да я арестуват. Само с държавната заплата ли?
Не секва и „Ниагарата“ от наивници, които дават пари на непознати, без да са се уверили в информацията, за която плащат. В сегашния случай не става дума за възрастни хора, които пускат от балкона във вързоп последните си спестявания, за да „спасят внука, който прегазил човек“, а за 30-годишен собственик на БМВ, който се „вързал“ на изобретателен пловдивчанин, уж намерил открадната му кола. Така се оказал и без кола, и без 1500 лева.

Шаренията на Темида, от която вадим само няколко характерни „цацаровчета“, предаваме с безпристрастния език на прокуратурата, на която сме благодарни за богатата информация, предоставяна всекидневно!

Най-ново

Единична публикация

Избрани