Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Отбор на ВСК „Спартан“ гостува в Сърбия

[post-views]
Отбор на ВСК „Спартан“ гостува в Сърбия

31-spartanВСК „СПАРТАН“, представен с отбора си по тенис на маса, гостува на своите приятели в Димитровград, Сърбия. Тази среща вече е за 5-и път. 
В надпревара в 4 групи се впуснаха 16 състезатели – 10 от Сърбия и 6 от България. В оспорвани борби до четвъртфиналите от Сърбия достигнаха Бобан Станулов, Ненад Стоянов, Саса Колев, Петър Иванович, Владен Рангелов и Александър Соколов. А от България – Събина Радина и Кристина Драганова. Нашите момичета бързо спечелиха своите мачове, но жребият определи на полуфиналите да се срещнат една с друга. По-спокойна и по-уверена бе Кристина Драганова, която в трудна битка с 3:2 спечели единия полуфинал. В другия, продължил почти 40 минути, Бобан Станулов трудно се наложи на Нанад Стоянов.
И така в битката за трето място се срещнаха Събина и Ненад. Тук битка почти нямаше защото нашето момиче позволи на Недан да вземе само 10 точки общо в трите гейма – 3:0 за Събина. В спора за първото място Бобан Станулов успя да вземе първия гейм на Кристина, но после на масата имаше само едно действащо лице и то бе нашето българско момиче – 3:1 за Криси.

о.з.полковник Боян Алексиев

Най-ново

Единична публикация

Избрани

No data was found