Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Войната между ФБР и Клинтън

[post-views]
Войната между ФБР и Клинтън

hillary-fbi-2Предизборният щаб на кандидата на демократите за президент на САЩ Хилъри Клинтън, обвини директора на ФБР Джеймс Коми в двоен стандарт. Новата критика към Коми дойде ден, след като шефът на федералното бюро отново отказа публично да обвини Русия в намеса в предизборната кампания в страната, независимо че разузнавателна общност е убедена в това.
Президентската надпревара в САЩ за пореден път излезе от традиционните си релси, след изявлението на директора на ФБР Джеймс Коми, че се води ново разследване за имейлите на Хилъри Клинтън. В същото време отказът на Коми публично да обвини Русия в намеса във вътрешно политическия живот на страната, допълнително задълбочи спекулациите. Новината за новото разследване около имейлите на Клинтън вече се отрази на кампанията, като за броени часове преднината й пред Тръмп се стопи. Така от сигурен победител Клинтън отново премина в отбрана. Пред симпатизанти бившият държавен секретар освен, че омаловажи новото разследване на ФБР, използва момента да атакува опонента си Доналд Тръмп и неговото разбиране за употребата на ядрено оръжие.

Хилъри Клинтън – кандидат за президент на САЩ:

„Най-разумното нещо е да си представим, какво може да се случи ако не свършим нашата работа, защото след време вашите деца и правнуци ще ви зададат въпроса – защо не направихте нищо, когато имахте този шанс. Затова аз искам да можете да кажете – гласувах за една по-добра, по-справедлива и силна Америка.”

По-малко от седмица преди вота все по-малко социолози се ангажират с точна прогноза, кой от двамата кандидати има по-голям шанс да спечели битката за Белия дом.
До вчера шансовете на Клинтън бяха огромни, но след последния скандал с имейлите й, Доналд Тръмп отново се върна в надпреварата.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Красимир Белчев

Най-ново

Единична публикация

Избрани