Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

aleksandur_Gigov„Вие просто не осъзнавате, колко силен е вашият тим!“, това каза Арсен Венгер по адрес на „Лудогорец“, напускайки залата за пресконференции на стадион „Васил Левски“. А Вие, мосю Венгер, не знаете, к,аква злоба има у нас и ка тя залива всеки, успял по българските земи.
Нито искам да ставам адвокат на клуба от Разград, който притежава всички кусури, присъщи на българската футболна действителност, нито имам желание да взимам страна по спора с българските фенове на „Арсенал“. В повече обаче идват тази злоба и омраза. В повече идват завистта и избиването на комплекси с плюенето по всеки извисил снага над мнозинството. 
Не съм съгласен и с широко лансираната в социалните мрежи теза, че става дума за държавно – олигархичен футболен клуб. Защото така безотговорно ще се отрече прекрасната работа на треньори, играчи и клубен екип на всякакво ниво. Държавата през последните години даде и на други клубове, а като цяло тези, които сега вият и се радват на английската победа от вторник, превъртяха милиони долари в родния футбол през последните две десетилетия. В резултат набъбнаха единствено техните банкови сметки, а футболните резултати са нулеви. 
Това, което показаха играчите на Дерменджиев, не се прави само с пари или с много пари. Във всеки бизнес водещи са специалистите, а в Разград очевидно държат на тях и умеят да управляват процесите. По тази причина имат и добри резултата с милиони евро чиста печалба.
Колкото до разправията с родните фенове на „Арсенал“, то решението да бъдат отделени е по-скоро правилно. Защото у нас хора не издържат и се убиват само заради засичане на пътя, а какво ли би станало, ако са един до друг с различни виждания на мач? Да иде реч за Шампионска лига, ама нали знаете – страх лозе пази…

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Александър Гигов

Най-ново

Единична публикация

Избрани