Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Клинтън след поражението: Никога, никога не се предавайте!

[post-views]

Secretary of State Clinton speaks during a luncheon in honor of Indian PM SinghХилъри Клинтън направи първа публична изява след поражението на президентските избори преди седмица. Тя призова американците да вярват в Америка и винаги да се борят за ценностите си.
Хилъри Клинтън се появи пред публика на благотворителна гала на Фонда за защита на децата, организацията, в която самата тя започва професионалния си път. От щаба ѝ заявиха, че проявата е планирана още преди края на надпреварата за Белия дом.

Хилъри Клинтън – бивш държавен секретар на САЩ:

„Трябва да призная, че да дойда тук тази нощ не беше никак лесно. Няколко пъти през последната седмица ми се искаше единствено да се сгуша с хубава книга или с нашите кучета и никога повече да не изляза от вкъщи. Знам, че през тези 7 дни много хора се питаха дали Америка е страната, която мислеха, че е. Тези избори задълбочиха разделенията, но чуйте… Америка си струва. Нашите деца го заслужават. Вярвайте в страната ни, борете се за ценностите си и никога, никога не се предавайте.”

Клинтън не крие, че е дълбоко разочарована след поражението, особено след като стана ясно, че е получила подкрепата на народа. Тя събра един милион повече гласове от опонента си Доналд Тръмп, но загуби изборните колегии.

Най-ново

Виж още

Избрани