Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Надежда и топлина в навечерието на коледно-новогодишните празници дариха военнослужещите от 61-ва Стрямска механизирана бригада

[post-views]
Надежда и топлина в навечерието на коледно-новогодишните празници дариха военнослужещите от 61-ва Стрямска механизирана бригада

voenni-dareniqЗа поредна година военнослужещите от 61-ва Стрямска механизирана бригада, съвместно с община Карлово, проявиха своята щедрост и човечност като събраха средства за подпомагане на Фондация „Деца на Българската армия”.
Благотворителната инициатива включваше провеждане на традиционния  Коледен базар за времето от 07-15.12.2016 г. и Коледни концерти за военнослужещите, гражданите и гостите на Карлово и региона. Всеки, който искаше да стане част от благородната кауза, можеше да закупи дрехи, обувки, играчки и други стоки от щандовете, на които всяко военно формирование от бригадата бе подредило надежда и топлина за децата на Българската армия. Военният духов оркестър на 61-ва механизирана бригада, съвместно с деца и любители на художественото творчеството от Карлово, зарадваха многобройната публика на двата концерта „МОЯТА КОЛЕДА ЗА ДРУГИТЕ”, като дариха коледно настроение и любов на всички присъстващи.
Военнослужещи, граждани и гости на Карлово чрез своя благотворителен жест дариха 3712 лв. /набрани от Коледния базар/ и 1137 лв. от благотворителните концерти, които ще направят възможна една по-благодатна и по-щедра Коледа за децата на Българската армия.

източник: Сухопътни войски

Най-ново

Единична публикация

Избрани