Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.
Щробъл: Банско може да направи световно първенство

aleksandur_GigovСпортната година стартира за България ударно и в очакване на големи събития в началото на следващия месец. И докато нашите елитни тенисисти се потяха в Мелбърн, Сани Жекова и Радо Янков тренират здраво по пистите на Банско за участието си в най-голямото си състезание на родна земя – старт от Световната купа. Двамата наченаха доста предпазливо сезона, за да бъдат максимално подготвени за състезанията под връх Тодорка. И наистина обещават уникално шоу от 3 до 5 февруари. Каквото със сигурност ще ни гарантира ден по късно, но в столичната „Арена Армеец“ Григор Димитров.
А в същото време спортистите с пагони поставят отлични резултати по белите писти на Стария континент също, за да бъдат във форма за световните военни игри в Сочи в след месец.
Всички у нас обаче се питат кой ще поеме диригентската палка в родния спорт по време на служебното правителство. Защото това време на годината е най-важното за планирането в спорта и не най-подходящо за адаптирането на нов апарат от чиновници. Дано служебният министър да има хладен и прагматичен ум. В противен случай тези два-три месеца до изборите може да катурнат всички добри намерения в българския спорт.
После ще е лесно – под вола по принцип телета не се намират…

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Александър Гигов

Най-ново

Единична публикация

Избрани