Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Срещи с местната администрация

[post-views]
Срещи с местната администрация


3-mestni1Приключиха срещите в област Кюстендил на две тактически групи от „Рота за гражданско-военно сътрудничесто” от военно формирование 28610-София с местната администрация, съобщиха от Сухопътните войски. Целта беше да се изготви оценка на критичната инфраструктура, да се обсъди рискът от бедствия, да се подобри координацията между отделните структури, да се разпределят и прецизират отговорностите на всички заинтересовани страни съобразно с техните компетенции, както и да се повиши активността им на национално, регионално и местно ниво.
На проведените срещи с част от местната администрация бяха обсъдени въпроси за наличната пътна и жп инфраструктура, водоснабдяване, електроснабдяване, бежански поток, демографски срив, етнически състав. На всяка от проведените срещи бяха изказани благодарности към подполковник Иван Иванов, командир на в. ф. 26400 – Благоевград за доброто съвместното сътрудничество и подкрепа (интервю с подполковник Иванов – на стр. 13).
По предложение на „Рота за гражданско-военно сътрудничество” от в. ф. 28610-София беше осъществена среща за евентуално участие на в. ф. 26400-Благоевград в инициатива на БЧК за организиране на детски лагер за деца в неравностойно положение. 

Най-ново

Единична публикация

Избрани

No data was found