Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Ст. л-т Ивайло Гинчев втори на турнир в Сърбия

[post-views]
Чакаме медали от Сочи


30-IVAILO-GINCHEV На 18.02.2017 г. по инициатива на ВСК „Спартан“ бе проведена първата международна среща за 2017 г. по тенис на маса с партньори от Сърбия. За да защитят българското знаме този път нашият отбор бе комплектуван от различни ВСК – „Спартан“, „Радар“, „Ракета“, „Алпинист“, офицери от ВВС, РЗПАБ-София и от спортисти от СОФИЯ АУТО. В спортна надпревара се впуснаха 9 наши и толкова сръбски любители на тениса на маса.
Разделени в четири групи чрез изтеглен жребий се изиграха общо тридесет и девет срещи като от групите излязоха първите двама. Много от срещите се изиграха по пет гейма – оспорвани битки, като победата бе на косъм да се вземе или от единият, или от другият състезател. Този път нашите приятели от Сърбия излязоха много по-подготвени и мотивирани и успяха да ни дадат реванш. Много от нашите момчета отдаваха това на сборният състав на отбора – липса на обиграност, познаване на възможностите и най-вече на малкото часове, прекарани до тенис масите.
Въпреки загубата искам да благодаря сърдечно на нашия сборен отбор, доказал, че и с малко тренировки може достойно да се представи на спортните площадки. Съставът на отбора – п-к Даниел Минков, м-р Стоян Георгиев, м-р Светльо Стоянов, ст. л-т Ивайло Гинчев, с-т Дарина Вучкова, е-р Венци Иванов, цив. сл. Димитър Карпузов и нашите приятели Ивалин Цветков и Сашо Христов си обещаха, че при гостуването на нашите сръбски приятели в София ще бъдат много по-подготвени и първото място ще е наше.
Ето и крайното класиране:
1-во място – Ненад Стоянов – Сърбия;
2-ро място – ст. л-т Ивайло Гинчев – България;
3-то място – Александър Соколов – Сърбия;
4-то място – Велко Валентин – Сърбия.

Полковник о.з. Боян Алексиев

Най-ново

Единична публикация

Избрани