Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

12 години по-късно – Марк Зукърбърг се върна в Харвард и се дипломира

[post-views]
12 години по-късно – Марк Зукърбърг се върна в Харвард и се дипломира

ZUKENB12 години след като напусна Харвард, Марк Зукърбърг се върна в университета, за да завърши висшето си образование. Какво каза основателят на „Фейсбук“ по време на тържествената церемония ?
С десетилетие по-мъдър и с няколко милиарда по-богат, Марк Зукърбърг най-сетне се дипломира. В емоционална реч пред випуска на престижния университет Харвард, почетният доктор по право призова завършващите да не се боят, че първите им стъпки може да изглеждат нищожни.

Марк Зукърбърг – основател на социалната мрежа „Фейсбук“:

„Промените започват локално… Дори глобалните промени започват с нещо малко, с хора като нас. В нашето поколение борбата да се свързваме повече и да реализираме възможностите си, се свежда до това – способността ви да формирате общности и да изградите свят, в който всеки има своята цел.“

Марк Зукърбърг напусна Харвард през 2005 г., за да се фокусира върху развитието на социалната мрежа, която той превърна в своя бизнес-империя. В традицията на „Фейсбук“, той публикува снимка от дипломирането си. Усмихвайки се в компанията на родителите си, Зукърбърг спази даденото обещание, рано или късно да завърши.

Най-ново

Единична публикация

Избрани