Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Задържат Роналдо в Мадрид

[post-views]

29 - роналдоПрезидентът на Реал Мадрид Флорентино Перес, който остана на своя пост, разкри, че ще говори с голямата звезда на отбора Кристиано Роналдо за неговото бъдеще след края на турнира за Купата на Конфедерациите. Босът добави, че не е получавал нито една оферта за играч на „Реал” Мадрид – нито за Роналдо, нито за Алваро Мората и Хамес Родригес, които са считани за сигурни напускащи. 

„Разбрах за цялата история от вестниците. Не съм говорил с него от финала в Кардиф. В момента Кристиано участва в много важен турнир и докато Купата на Конфедерациите не приключи, няма да нарушавам атмосферата в португалския национален отбор. Не знам какво точно се случи, но всичко е много странно. Той ще ни обясни какво е станало. Той просто иска да бъде най-добрият футболист в света. Ако Кристиано иска да напусне „Реал”, то няма да бъде заради пари. Той има договор с „Реал” и е играч на „Реал”. 

Не искаме никой от нашите футболисти да си тръгва. Не сме получавали оферта за никого. Нито за Хамес, нито за Мората, нито за когото и да било друг“, заяви Перес. 

Най-ново

Виж още

Избрани