Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Логистици завършиха два модула

[post-views]
Логистици завършиха два модула

4-voiniciЕдна част от войниците в 110-и логистичен полк, назначени на служба в началото на 23 февруари т.г., вече преминаха и втория модул „Специална военна подготовка” за придобиване на ВОС и квалификация. Останалите, които са определени за специалисти в различни ремонтни дейности, ще приключат втория модул на 20 юли. Преди това всички изкараха първи модул в Единния център за начална подготовка в Плевен.  
На клетвата на 17 март редник Пепа Арабаджиева заяви, че за конкурса е разбрала от сайт в интернет, интересувала се е, кандидатствала е и била приета. И обяви, че ще бъде шофьор за подвоз на твърди материали. След изкараните два модула редник Арабаджиева беше категорична, че й харесва да бъде войник, обича реда и дисциплината и е доволна от колектива, в който служи. Средното си образование е завършила в Професионалната гимназия по хранителни технологии, а висшето й е по индустриален мениджмънт от Университета по хранителни технологии в Пловдив. 
Редник  Антон Вълков, също дал клетва на 17 март, сега е на длъжност хлебопекар. Завършил е Професионалната гимназия по туризъм и Пловдивския университет със 4-voinikспециалност „Компютърна химия”. Работил е на доста места, но е бил разочарован, че никъде не му се е водил стаж. И е избрал да постъпи в армията.
И редник Арабаджиева, и редник Вълков вече започнаха пълноценно да участват във всекидневния войскови живот на 110-и полк. Част от наскоро назначените водят и подготовка за изпълнение на задачи в логистичното осигуряване на силите на МВР на границата.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Цончо Драгански

Най-ново

Единична публикация

Избрани