Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Борисов: Всеки провинен с персонална отговорност

[post-views]
Борисов: Всеки провинен с персонална отговорност

3-bbВсеки провинил се трябва да понесе персоналната си отговорност пред закона и пред хората. Това изрично подчерта премиерът Бойко Борисов при посещението си във Варна, където даде началото на нова инфраструктура в центъра на града. 
„Понеже ви се виждат малко парите за Варна, представете си какво щяхме да направим за града с 1 млрд. лв., които бяха дадени за „Цанков камък“ – за един плувен басейн. Само пътят е струвал 120 млн. евро. Такава инвестиция може да се върне след 1200–1300 години, ако съоръжението работи. Но понеже не работи, ще се изплати след 3000 години сигурно. По сигнала, който подадох до тогавашния главен прокурор Борис Велчев, няма резултат“, коментира премиерът Борисов пред журналисти във Варна.
Той отхвърли сравненията, които опозицията прави между „Цанков камък“ и „суджукгейт“. „При „суджукгейт“ виновникът има шест обвинения, нито е в парламента, нито е в партията. А добрият резултат на БСП дойде от купуване на гласове и това е доказано. Има депутат с такова обвинение за най-чудовищното престъпление в демокрацията – купуването на гласове. И той е в парламента.” Припомни Борисов.

Най-ново

Единична публикация

Избрани